Cum sa faci o retea

Transferul de fisiere intre doua calculatoare folosind un cablu lan (windows)

Daca totul a decurs ok ar trebui sa aveti pe laptop conexiune wireless la internet. Autorul isi rezerva dreptul de a nu posta comentariile care nu au legatura cu subiectul articolului. La conectarea la laptopul-server, apare eroarea: error description: the remote connection was not made because the attempted vpn tunnels failed. Eu cu un vecin aveam o retea prin utp pana asta toamna cand a plecat la fac. Sc castel distribution srl, punct de lucru: ilfov, popesti leordeni, str. As vrea sa conectez si celalalt calculator din casa tot prin usb (acela are doar usb1. Ip-ul este un mod de a identifica un dispozitiv intr-o retea.

Cum se face o retea wireless pentru acasa - nisi blogCum sa construiesti o retea de calculatoare - castel distribution

Conectarea la o retea wireless nesecurizata

Retea wireless doar intre doua calculatoareConexiune vpn intre doua pc-uri cu windowsWirelessCum sa faci o retea.Configurare retea wireless

Categorii

Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui david? dar cine a pictat persistenta memoriei? afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor. Configurarile de net sunt ok pentru ca altfel nu ai avea conexiune nici prin cablu, la alea nu mai modifica nimic. Salveaza si vezi daca functioneaza internetul pe calculator.